dinsdag 29 juni 2010

De wereld draait door

Tsja, de wereld draait door, dat is zo, een gezegde waar je eigenlijk nooit bij stil staat zoals bij vele dingen trouwens. Het gekke is wel dat als "jouw" wereld eigenlijk gewoon doordraait, de "mijne" soms gewoonweg stil blijkt te staan! De zon schijnt voor een iedereen maar "jij" ziet of voelt hem niet (hij is trouwens voor het echie ook net weg)


Sinds 17 juni zitten we allemaal weer in een heel slechte B-film -dat hoop je dan- maar de realiteit is anders.


Nee, ik ga niet verder over Fleur uitweiden, dat is Joost zijn taak, die twijfelachtige eer ligt bij hem, maar ik beleef het wel mee natuurlijk. Daar ontkom ik toch niet aan en dat zou ik niet anders willen, uiteindelijk is hij mijn kind, en ... mijn kind heeft verdriet zoals Andre Hazes dat zo mooi kon zingen. Het leven is zó oneerlijk, ze krijgen daar zó veel op hun bord en wij, we kunnen alleen maar machteloos toezien hoe zij met zijn vieren tegen de stroom invaren en als er nou nog forellen zaten -gelukkig voor Joost niet- dan doe je het ergens voor. Ja... nu al helemaal, de gezondheid van Fleur, maar die stroom hèbben ze toch al bevaren, waarom dan nu weer? Is dit een hoofdprijs of zo, wat is dit voor een gezeik van boven? Blijven ze daar dan aan de gang? Zijn er geen anderen die ze daar mee kunnen vervelen? Een mens zou er opstandig van worden en ik weet dat je daar niks mee opschiet. Je moet je lot aanvaarden, ja me hoela, mee leven zul je bedoelen. Dat aanvaarden heb ik nu nog een klein beetje (nou ja .. klein) moeite mee.

Overigens gezien dat ik uit mezelf de tijd aangepast heb? Soms ben ik tevreden met mezelf, nou de rest van de wereld nog!

Zon? Waar dan

Ik weet van geen ophouden, nou wil ik weer weten of de titel erboven staat, oh, hoe clever van mij. Trouwens, dat strijken schiet op, maar klaar? Nou nee!!

Het heeft weer enige voeten in de aarde gehad, maar ik heb mezelf weer gevonden (ben ik nou blij?). Wel via andere blogjes, maar nu moest ik er zelf weer wat opzetten. Gek wordt ik ervan, enfin, dat blijkt of lijkt een voortzetting van mijn gewone doen en laten te zijn.

Verder gaat hier alles in mijn leven een beetje moeizaam maar aangezien ik nu -na vakantie- toch ook eens moet strijken komt dat op de eerste plaats, dus ... Joost, ik kom er aan vandaag of morgen op de blogs. Nou nog even bekijken hoe ik die andere weg moet sodemieteren dus ... wordt vervolgd!